O nama

Stručni tim Dentex ortodoncije u Zadru
Ligature za fiksni mobilni aparatić

Mi smo...


Stručni tim Dentex ortodoncije nudi individualan pristup svakom pacijentu, u skladu s potrebama i mogućnostima pacijenta.


Naš fokus na pacijenta omogućava da ortodontska terapija bude pozitivno i ugodno iskustvo koje u konačnici rezultira prekrasnim osmjehom.

Naš tim

Doktor dentalne medicine Oliver Božić ima dugogodišnje iskustvo u fiksnoj i mobilnoj ortodonciji u Zadru

Oliver Božić

dr.med.dent.

Diplomirao je na području dentalne medicine. Doktor s dugogodišnjim iskustvom u fiksnoj i mobilnoj ortodonciji i kliničkoj interdisciplinarnoj suradnji.

Član Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Hrvatskog društva ortodonata (HDO), europskog ortodontskog društva (EOS) te European Aligner Society (EAS).

Kontinuirano se usavršava na domaćim i stranim tečajevima.

Doktorica dentalne medicine Dona Vlahović usavršila se na području dentalne fotografije, član je tima Dentex ortodoncija Zadar

Dona Vlahović

dr.med.dent.

Diplomirala je dentalnu medicinu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Daljnje obrazovanje iz ortodoncije nastavila je na Danube private university, Krems, Austrija, na kojem će steći zvanje Masters of science orthodontics.

Iza sebe ima usavršavanje na području dentalne fotografije u Sloveniji i Hrvatskoj. Redovito stječe znanja na brojnim tečajevima i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Anita Galić je doktorica dentalne medicine i član tima Dentex ortodoncija u Zadru

Anita Galić

dr.med.dent.

Stekla je diplomu doktorice dentalne medicine Stomatološkog fakulteta u Zagrebu (2000.) i Medicinskog fakulteta u Ljubljani (2004.).

Nakon višegodišnjeg rada u Sloveniji i Velikoj Britaniji, 2019. godine se pridružila timu Dentex ortodoncije. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima i kongresima u zemlji i inozemstvu i usvaja potrebna znanja s ciljem stvaranja savršenog osmjeha svojim pacijentima.

Vita Vlahović je dentalna asistentica u Dentex ortodoncija Zadar

Vita Vlahović

dentalna tehničarka

Pohađala je srednju školu Dental centar Marušić u Splitu, smjer dentalni tehničar. Pripravnički je staž završila u Dentalnom centru Dentex u Zadru.

Godine 2019. pohađala je i uspješno završila usavršavanje za ortodontskog tehničara na Stomatološkom fakultetu s klinikama u Sarajevu.

Petra Dunatov je dentalna asistentica u Dentex ortodoncija Zadar

Petra Dunatov

dentalna asistentica

Nakon završenog studija medicinsko- laboratorijske dijagnostike na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu (2012.), stječe kvalifikaciju za dentalnog asistenta (2016.) i počinje raditi kao asistentica Oliveru Božiću, dr.med.dent.

Ivana Vulelija je administrator i dentalni asistent u Dentex ortodoncija Zadar

Ivana Vulelija

administratorica

Formalno obrazovanje stekla iz područja upravnog prava, a nakon pridruživanja timu Dentex ortodoncije upisuje i program za stjecanje kvalifikacije za dentalnog asistenta.

Zašto odabrati Dentex Ortodonciju?

Usavršavanje

Redovito sudjelujemo na raznim tečajevima dentalne medicine.

Veliko iskustvo

Naš tim ima veliko iskustvo u dentalnoj medicini i spreman je za sve izazove.

Rezervacija termina

Možete jednostavno rezervirati svoj termin putem telefona ili obrasca na internet stranici.

Najbolje cijene

Naše cijene omogućuju da svi naši pacijenti imaju lijep osmijeh, kao nikada do sad.

Kontaktirajte nas